I will survive


Nåt akvarium på skansen

Jag drog mig till träningen idag efter att ha bråkat med mig själv fram och tillbaka, men som sagt, jag ville inte upp på monstret idag så då var det bara att bita ihop och gå själv! Nu när jag väl är hemma igen och sitter här behagligt avslappnad så känner jag mig riktigt nöjd och glad, det var fruktansvärt skönt att träna idag och hon som har lite mer fart och fläkt i sitt program är tillbaka efter att ha varit utomlands i 2v. Den andra brukar köra lite lugnare och tråkigare + att hon skippar avslappning/stretchning helt och det som är så skönt att göra när man tränat.


En cool firre, diggar färgerna på den

Efter träningen blev det in en låååång stund i bastun och sen en snabb dusch. På Kochs hade de pannbiffar idag med pepparsås eller kycklingfilé med sötsursås, jag tog biffar och ris.. tyvärr var biffarna lite väl salta för min smak så jag håller mig nog till de jag har hemma istället. Ett + däremot var att de hade potatissallad som de gjort som var riktigt uppfriskande också hade de bakat ett bröd som luktar underbart - give mellanmål!


Random akvarium, firrarna ville ju inte vara still!

När jag promenerade hem så mötte jag K, som vanligt så känner han inte igen mig när han möter mig och sen när man säger till åt honom så ser han alltid lika chockad och förvirrad ut: "Men Anna, jag känner fan inte igen dig nu för tiden när jag möter dig, du är så liten." Första gångerna var det gulligt, nu är det mer irriterande och sååå liten är jag inte att man inte ska känna igen mig, så det så.

Ps. Som ni ser smyger det sig in lite bilder från Skansen då och då, när jag orkar ska jag lägga upp dem på bilddagboken också - har MASSOR av bilder Ds.


Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0