Quornwraps!
400g Quorn
1 Påse Fajitaskrydda
1 Gul Paprika
1 Lök (gul)
1dl Vatten
1 ask körsbärstomater
Tacowraps - jag brukar köra med den som har örter och vitlök men det är en smaksak.
Hacka paprikan och löken och stek lite lätt i stekpannan, tillsätt quorn och stek på tills det mjuknat lite. Häll i vattnet och kryddan och körsbärstomaterna (delade på mitten) och låt stå på plattan till tomaterna ser ok ut.
Under tiden du steker quorn så koka bulgur på sidan om enligt receptet som står på baksidan av paketet.
båda dessa funkar kanon
2dl creme fraiche
3msk pesto rosso (den röda - tomater och basilika)
Rör ihop till en gegga.
Sedan äter du wrapsen med hackad isbergssallad, bulgur, quorn också toppar du på med pestoröran, riktigt gott och enkelt.
1 Påse Fajitaskrydda
1 Gul Paprika
1 Lök (gul)
1dl Vatten
1 ask körsbärstomater
Tacowraps - jag brukar köra med den som har örter och vitlök men det är en smaksak.
Hacka paprikan och löken och stek lite lätt i stekpannan, tillsätt quorn och stek på tills det mjuknat lite. Häll i vattnet och kryddan och körsbärstomaterna (delade på mitten) och låt stå på plattan till tomaterna ser ok ut.
Under tiden du steker quorn så koka bulgur på sidan om enligt receptet som står på baksidan av paketet.
båda dessa funkar kanon
3msk pesto rosso (den röda - tomater och basilika)
Rör ihop till en gegga.
Sedan äter du wrapsen med hackad isbergssallad, bulgur, quorn också toppar du på med pestoröran, riktigt gott och enkelt.
Kommentarer
Trackback