Torsdagen i Stockholm



Vad tusan hände med det vackra väder som jag hade hoppats på? I Stockholm var det absolut inte soligt och varmt, vårjackan släng dig i väggen säger jag bara!

Jag och Fröken J tog oss till bussen vid en riktigt okristlig tid, vi lyckades komma dit i tid och fick en busschaufför som var både trevlig och snygg, inget att klaga över! Tyvärr så gick han av i Gnarp (vem fan vill bo där?) så då hade vi inte någon trevlig chaufför att titta på under resten av resan!

Efter kl 12.00 stannade bussen i Tokholm och vi fick äntligen rasta våra ömma rumpor och där kom herr P smygandes fram till oss! Sen började den långa resan till slutdestinationen! Väl framme packade jag upp och började stöka om lite hemma hos P!

När vi hade slappat lite (tittade på nya Resident Evil) och väntat på att min mor skulle komma hem så att jag kunde få ett recept så gick vi och handlade till middagarna som vi skulle göra - "Skulle" göra!!!!! Vi gick på Ica och jag hittade allt, världen är liten så vi stötte på en annan "wow-are" som även jag spelat med, inte illa pinkat. När vi fått tag på middagsmaten så fortsatte min jakt efter gräddwienerbröd (som INGEN jävla affär/konditori hade) så jag nöjde mig med att köpa till chokladpudding, inte lika gott men helt ok.



Under promenaden genom gallerian från mataffären hann jag se en massa affärer som jag kikade in i och när vi kom ut från stället så hade jag med mig en morgonrock. Den är inte världens snyggaste men den är riktigt jävla skön, då set så! Någon dag kanske jag orkar ta en vettig bild på den också, men denna får allt bra duga, man ser ut som en liten polkagris som nöffar omkring när man har på sig den.



Sen hände det inte så mycket mer under just Torsdagen, vi åt middag som var riktigt god, jag skalade bort lite hud från min tumme med rakhyveln och somnade gott framför tv'n. P hade inte roliga plåster hemma så på Fredagen shoppade jag denna lilla söta burk, klart det gör mindre ont om man har en cupcake på fingret? :o



Kommentarer
Postat av: Carro

Lät mysigt det där, bortsett från den långa dryga resan då. ;)

2011-04-06 @ 07:06:14
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Vilken söt liten burk :) Det gör det hela roligare :)

2011-04-08 @ 15:31:58
URL: http://spindeltjejen.wordpress.com

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0