Bloggande

Julmys på jobbet

Jag är inte världens bästa på att blogga just nu på detta ställe, men den tiden kommer mina vänner. Självklart kommer jag inte låta en blogg jag har haft igång i så många år försvinna, har plockat bort den andra bloggen som jag skapade under sommaren, det finns inget behov att ha en sådan, den skapade jag av ren ilska och frustration men jag har inte känt för att blogga där.

Iallafall så är allt bra, jag lever och andas. Idag ska jag iväg på en julmarknad med E,T och lite vänner, sen ska vi iväg och äta julgröt hemma hos S, det ska bli riktigt mysigt. Jag har aldrig besökt julmarknaden på Murberget tidigare så det ska bli riktigt roligt att se den.

Snart är det Jul och jag ska nog börja fundera på vad jag ska packa i min väska som jag förövrigt måste komma ihåg att ta hem från S (hon lånade den när hon var i Stockholm för någon vecka sedan). Jag ska även fundera på de sista julklapparna som ska inhandlas den 23:e, jag måste komma på vad jag ska köpa till A och P också ska jag gå och smyghandla något till T (får hoppas att han inte läser denna blogg också ;) ).



Julmys hemma

Men men, nu ska jag ta och krypa ner i sängen och titta på Criminal Minds innan dagen börjar på allvar, gick bara upp tidigare för att äta frukost och fastnade vid datorn. Fast innan jag avslutar helt så måste jag bara säga att mitt sista återbesök till specialisten i Juni var bra, jag är nu HELT fri från PCOS-symtom, mina hormonprover är för första gången på nästan 11år helt normala och specialisten sa med ett leende att hon nu inte ser något problem med att jag ska kunna få barn på naturlig väg.

Ta hand om varandra.


Kommentarer
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Åh så mysigt ni har det! :) GOD JUL i förskott och sådär ;) Kramis

2011-12-11 @ 13:50:16
URL: http://www.spindeltjejen.se

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0