Torsdag!

 


Det har varit en riktigt låååång natt måste jag säga, jag har vridit på mig som en mask på en krok större delen av natten, antalet gånger som jag har tittat på klockan går inte att räkna på två händer. Jag vet inte vad det är med min höft men det är som att den låser sig när jag ligger på mage/sida nu för tiden - om jag inte sover hemma i lägenheten. Det finns inget värre än att vakna och knappt kunna röra sig och veta att det kommer göra ont tills jag snurrar över på rygg och jag HATAR att sova på rygg. Nåjå, det ordnar sig säkert med allt sånt, it can't hurt all the time!

Jag blev ganska glad när jag tittade på termometern imorse på jobbet och såg att det var + grader ute, missförstå mig rätt, jag tycker om när det finns snö o.s.v. men när vi inte har snö så klagar jag inte på lite +, iaf inte när jag kommer befinna mig utomhus. Idag jobbar jag till kl 17 och har laddat upp med julmusik på stereon på jobbet så att jag ska komma in i julstämning.

Förresten, mitt vikariat har blivit förlängt till in i Jan nu *jippie* och mina kollegor säger att de inte tvivlar på att det kommer bli förlängt ännu längre så jag är glad och nöjd. Samtidigt så hoppas jag på det nya jobbet som jag har sökt men det borde inte krocka med detta jobb (om jag inte har otur någon vecka att jag slutar på ett ställe kl 8 och ska vara på det andra kl 8). Vi får se hur det går helt enkelt, den som lever får se! Förlängningen av jobb innebär iallafall att jag inte kommer stanna i Norrbotten riktigt lika länge som jag hoppats på men det kommer fler tillfällen (hoppas jag).

 


Tiden nu innan Jul kommer vara full av fart känns det som, jag kommer jobba intensivt (så går det när man byter pass så man blir långledig) nästa vecka fram till ledigheten under Jul/Nyår. Resten av denna vecka kommer vara full av jobb imorgon (med I) och sen eventuellt en sväng upp till S och hälsa på, fest/middag på Lördag och sen ska jag till S på Söndag. Det är iof ganska skönt att vara "busy" för då blir det snabbt den 23:e och då ska jag hinna med lite saker:

  • Ordna en jul/nyårsblomma till morsan.

  • Handla X till X i Härnösand och hitta en present till världens bästa syster.

  • Försöka hitta en Jul/Nyårs outfit i Birsta

  • Leka med A,S, E och T i Birsta.

  • In på MM och se om jag hittar en Julklapp och hitta något till P och A.


    Sen ska jag säkert göra en massa andra saker också, men det kan endast tiden utvisa. Nu tänkte jag gå och arbeta lite så att dagen får komma igång lite till, har inte gjort så mycket nu på morgonen och då var jag uppe vid 5.30!




Kommentarer
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Åh vad härligt med snö! Kan du inte skicka ner lite mer? Vi har fått en del nu ikväll men jag vill ha mer!! :) Kramis

2011-12-19 @ 02:49:20
URL: http://www.spindeltjejen.se

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0