1/2 - 2011


Jag kan riktigt känna att kroppen verkligen inte är i form, jag känner mig seg samtidigt som jag känner mig otroligt rastlös, snuvan är här och den verkar inte ha några planer på att mildras, K gnäller att han har ont i öronen och att det känns som att han är på G att få en öroninflamation. De enda i detta hushåll som är pigga är (o)djuren, de leker och donar på som aldrig förr, tänk om man kunde få låna lite av deras energi!

Igår var jag ute med R och fotade i 3,5h, jag hann visa honom många av mina favoritställen i stan, tråkigt nog var det inte plogat så att vi kunde gå bakom Gulavillan för där kan man få många bra kort. Mitt under promenaden stannade vi och åt lunch på Rutiga Duken, jag åt en god Provencale smörgås med kyckling/rödlök/tomat och ost i och R åt Fajitas som toppen på lunchen drack jag lite té också. När vi hade fyllt på med ny energi så fortsatte vi att promenera och gick gatan ovanför hamnen så att vi hamnade i ett område som påminner om Östanbäcken. Jag måste säga att jag hade riktigt trevligt och vi hade mycket att prata om, det är riktigt roligt att gå omkring med en som delar ens intresse av fotografering och speciellt när denna är utbildad inom det för då kan man få många tips om saker som man inte tänker på själv.

Näe, nu ska jag fortsätta att mumsa på min lunch och sen ska jag nog fundera på att eventuellt plocka fram en ny bok (avslutade precis en innan jag gick upp för att käka) och sen ta det riktigt lugnt hela dagen.

Kommentarer
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Hoppas att din vecka blir fin :D

2011-02-02 @ 00:49:22
URL: http://spindeltjejen.se
Postat av: Nadja

Vad skoj att du är med. =) Allt bra? =)

2011-02-02 @ 16:21:47
URL: http://nadjaslivliga.blogg.se/

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0