23/2 - 2011


Min snuva är fortfarande kvar, det börjar bli lite irriterande nu, men det är bara att bita ihop och le! Snart är det helg igen och jag längtar efter min cheesecake och blåbärskakan med choklad. Först ska jag bara överleva att jobba en kväll, får se om vi hinner med att spela lite biljard och fia ikväll :) Förresten, om ni är i Härnösand så har de mat på Trädgårn ikväll, det kan vara allt från tacos till pizza som de bjuder på och det brukar kosta ca 20kr.

Igår var jag och K till Coop, det blev lite mer än planerat (som redan det var nog) så när jag gick hem så gick jag nästan på knä. Det var fruktansvärt kallt ute också, trots täckbyxor, tjocktröja, halsduk osv så var jag frusen. Det var dock värt det för nu har vi en massa toaletpapper (5pkt-100kr), kattmat, duschgrejer, kryddor, ost, köttfärs, korv och lite annat smått och gott.

Ojdå, mitt i bloggandet ringer det från jobbet och bokar upp mig lite mer dagar, inte illa pinkat, nu flyter det på helt ok med jobb trots att denna period brukar vara lite mindre hektisk än de andra. Det ska bli roligt att introducera till K att han får skicka E till skolan nästa gång hon kommer för jag kommer jobba Söndag-Måndag under natten. Jag får säga som A alltid säger till mig: "Det ordnar sig alltid, sluta oroa dig" och det ser ut som att det gör det! :)

Nu ska Fröken Anna ta och hälla upp en kopp med té, champagne/fläder står på min meny idag (ovanligt) och sen ska jag slappa lite!

Kommentarer
Postat av: Carro

Verkar som om de allra flesta brottas med envisa förkylningar och influenser just nu. Har varit bra många kunder inne på apoteket som fått penicillin utskrivet... Själv så har jag vrit sjuk i över 2 veckor nu med en envis nästäppa, börjar nu äntligen bli bättre dock. ;)



alltid skönt när man gjort en storhandling. Skulle själv också behöva göra det. Men man drar ju sig för det. :P



Hoppas du får en fin ledighet! Många kramar!!

2011-02-24 @ 08:56:13

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0