24/2 - 2011

"Före du uttalar dig om mig - ska du känna mig.
Före du uttalar dig om mitt sätt - ska du veta något om det.
Före du uttalar dig om mina vänner - ska du känna dem.
Före du uttalar dig om mitt liv - ska du leva det.
Före du uttalar dig om något - ska du titta till din egen dörr!"

Vad roligt det är att betala räkningar, jag sitter med ett stort leende varje månad när det är dags att göra det, tänk om man bara kunde få EN månad utan en enda räkning. Att man inte uppskattade att bo hemma hos mamma och pappa mer, man behövde inte oroa sig över någonting, det fanns mat på bordet och i kylen, inga räkningar så långt ögat kunde se, jag hoppas att de som fortfarande bor hemma tar sig tid att uppskatta hur bra de har det och att de då ger lite tillbaka med att hjälpa till med det de kan så som städning och matlagning, tvätt o.s.v.

Nu över till någonting som är bra mycket mer roligt, det är bokrea på G här i stan och jag känner hur det kliar i fingrarna, jag ÄLSKAR bokrean och kommer förmodligen komma hem med bra mycket mer böcker än planerat, men vad kan jag säga? Jag älskar böcker! Vi får se hur mycket jag hittar, K ska komma med så om jag har tur kanske han betalar alla böcker? :o

Vattenkokaren är nu tyst så jag ska gå till köket och hämta mig en kopp med té och sen ska jag njuta av att jag har registrerat alla räkningar och har "klarat" mig denna månad också, sen ska jag föra över lite pengar på mitt sparkonto och känna mig duktig. Jag hoppas att alla får en trevlig dag.

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0