12/1 - 2011



Fyndade en bild från Nyår i Kalix, denna champagnen var fruktansvärt vidrig och dyr som stryk (i mina ögon) jag skulle aldrig betala nästan 400kr för något liknande, det enda bra med den var att den hade ett sött litet fodral med sig när den köptes.

Idag är planen att få ner gardinerna i sovrummet för att sedan få upp nya stänger och gardiner, jag ska använda mig av skurmoppen för att få ner dem, jag är alldeles för mesig och höjdrädd för att använda mig av en stege. Jag har däremot blivit mkt BÄTTRE, jag kan ställa mig på en stol.. visst jag har en betydligt högre puls när jag kommer ner men jag klarar av det och det är mer än vad jag klarat innan... jag tror dock inte att jag kommer bli en som klättrar upp på tak och andra saker men lite är bättre än ingenting alls.


Servetten på nyår

Jag glömde bort att fortsätta blogga innan men nu är gardinstängerna nere och jag har KLÄTTRAT UPP PÅ EN STEGE även om jag trodde att jag skulle dö hela tiden och nu ett bra tag senare fortfarande känner mig skakig och darrar i hela kroppen. Jag skruvade loss fyra skruvar och tog ner två fästen men sen pallade jag inte något mer, K får allt göra resten! Planen är att ta ett av de gamla fästerna och sätta upp det i gästrummet där E slet ner hela stången + ett fäste och skruva fast det som sitter där ännu bättre så att hon inte lyckas igen. Gästrummet kommer nu få en nyans av grönt vilket det aldrig har haft innan men det kommer nog bli bra.

En annan sak jag har gjort är att jag ringde till Erikshjälpen och frågade om de ville ha en TV-bänk och en gammal soffa, när de ringer och bokar tid för upphämtning ska jag se om de vill ha lite koppar och fat också, såg att jag hade en himla massa uppe i skåpet som aldrig kommer användas och som kan komma till användning där. Vi får se vad de säger men jag ska plocka ner skiten idag när stegen är i lägenheten och sen sätta det i en kartong så får vi se vad de säger om de vill ha det eller inte.

Nu ska jag fortsätta min lilla raid i lägenheten, saker ska flyttas och donas.... go me!

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0