19/1 - 2011



Här är en sak man kan roa sig när man har lite att göra, garderoberna har kommit upp, det enda som saknas nu är att vi ska borra i dem och skruva fast dem i varandra också måste vi skruva fast handtagen. Innan hade vi ingen borr till det men nu har K handlat så att det finns hemma (jag tycker att hyresvärden skulle ha stått för monteringen - sjukt att man ska måsta köpa borrar osv, tänk om vi inte ens hade haft en borrmaskin!) så jag hoppas på att han borrar denna vecka! Nu när ni tittar så OBS att det finns kläder som inte är svarta, de flesta jag känner brukar gnälla att jag bara går omkring i svart men jag har FAKTISKT ett par gröna  byxor som jag skulle ha köpt i S istället för M också har jag en orange tröja och lite annat som ni kan se!



Det är inte lätt att ge den nya kissen ett namn, ungefär lika lätt som att få en bild på henne där man ser att det är en katt och inte en hårboll! Vad tusan ska man kalla henne? Hon lyssnar absolut inte på namnet hon fått på katthemmet så det är bara att tuta och köra, jag har fått lite olika förslag:

  • Salem, Halldóra, Alfdis!
  • Dorothy, Thyra, Salmei
  • Nova, Frøy, Isis
  • Lakrits, Sotis, Akyla
  • Myz, Sol (undra från vem *host*).
  • Musli, Snurran, Gamle Svarten
  • Moria (dark chasm) Atra (darkness in latin) Chaya (goddess of shadows) Nyx (Goddess of the night) lilith (another goddess of darkness) Selene (goddess of the moon/night).
  • Vilda Hilda, Vilda Hulda, Purr.
Själv lutar jag åt Nyx just nu, att jag inte kom på det namnet själv utan det gjorde Annabel! Som ni ser är namnförslagen från både folk som bor i Sverige, Norge, England o.s.v. så variationen är stor och många av namnet skulle nog kissen skjuta sig för om hon hörde mig uttala dem! :)

Just tusan, jag skulle ju berätta om helgen men jag är lite för seg i skallen så det blir i stora drag så håll i hatten. E var här och x-kissen älskade henne och spenderade större delen av helgen med henne, iom att E var här så gick helgen i rasande fart. På Lördagen gick jag och jobbade i några timmar med I, vi kikade runt på stan och hyrde en film som vi sedan tittade på hemma hos oss. I älskade X-katten och gosade med henne och missen spinner som en toka! :) Sen blev det Måndag igen och jag började se stora framsteg med missarna som nu nosar på varandra och inte fräser när den andra kommer fram, igår hade de följa John genom lägenheten, man kunde höra hur mattorna sladdades runt i hela hallen och de turades om när det kom till vem som jagade vem. När de hade lekt klart däckade båda i sovrummet i närheten av varandra ;)

Det blev ett litet uppehåll i skrivandet, K kom hem på lunch och jag utfodrade odjuren, missarna hoppade upp och åt tillsammans från skålen - vilken progress! Nu ska jag göra en daily heroic och sen ska jag slappa tills jag ska iväg och jobba mot kvällen.

Ta hand om er sötnosar! :)

Ps. Har tappat 3kg på 1,5 veckor, klå det Ds.

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0