10/7 - 2011



K hade fått bada på sin hjärna i Fredags så igår blev det att vi åkte ut och badade med Piff och Puff i Stallarna. Det var som vanligt en massa folk där och när man äntligen trodde att de var på väg att försvinna så dök det upp nya förmågor istället. Men solen sken så det var bra, vi hade även med oss lite fika från Coop (en god sallad, dricka och en bulle).

Jag är lite frustrerad över att jag blir frusen så fort nu för tiden, jag kan bada en stund och sen står jag och skakar som en hund i vattnet, detta trots att det är 24grader i vattnet! 24 vad tusan är det för fel på min kropp som tycker att det är kallt när mitt huvud tycker att det är en bra temperatur. Det blir till att härda sig eller bara ignorera skakningarna.



K chockade mig lite för han badade, normalt brukar han gnälla om bad och sen när det blir av så vill han inte komma med. Men den rackarn badade relativt länge och sen låg han på sin filt och slappade. Jag hade med min också så vi fick gott om plats! :) Vi var nog där ute i lite mer än två timmar men eftersom folkmängden inte gav sig så klädde jag på mig och sen kom mygginvasionen from hell.



Mot slutet av kvällen var jag inlindad i min sjal och hade fått på mig mer kläder än jag hade när vi åkte ut, jävla myggor säger jag bara och de ÄLSKAR mig. Tänk om man hade varit lika populär på andra fronter än hos myggen ;)

Anyway, när vi kom hem så duschade jag så länge och varmt att när K skulle in i duschen efter mig så hann han bara smörja in sig med tvål också var varmvattnet BORTA, haha jösses vad han gormade! ;) Jag konstaterade bara att nu får han uppleva hur det är att vara Anna för en dag när jag går och duschar när jag kliver upp och K har duschat innan han gick till jobbet. Payback is a bitch!

Efter duschen pratade jag några minuter med Herr M, men jag konstaterade att han borde vila så kvällen slutade med att jag satt och filosoferade med mig själv i en timme innan jag gick till sovrummet, där fick jag kämpa för att somna eftersom Herr K låg och snarkade som aldrig förr.



Idag har jag några timmar hemma (eftersom jag vaknade tidigt) som jag ska använda till att ta det lugnt, sen blir det till att dra och jobba kl 15.00 också kommer jag hem imorgon vid 11.00. Jag hoppas att alla har haft en mysig helg och att ni njuter av sommaren. <3

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0