12/7 - 2011


Jag är såååå fikasugen, skjut mig! Jag vill ha en ugn som grädd ar jämt (tvivlar på att vi kommer få en ny iom att vi fick en ny när vi flyttade in i lägenheten, man kanske skulle köpa en egen varmluftsugn?). Samtidigt är det ingen större idé att baka något här hemma, K fikar ytterst sällan och om han fikar så sker det inte flera gånger på raken så en tårta här skulle bli att han tar en bit och sen äter jag lite -> tårtan kastas. Hmm, om man skulle baka en bebistårta kanske, får köpa en superliten form så jag kan göra en miniatyrtårta?!



Utöver tårta så är jag sugen på cheesecake som jag nu har ätit tre gånger i mitt liv, eller egentligen bara två för den sista gången räknas inte, cheesecaken var moshig i botten och smakade bajs! Jag får leva på hoppet att mina vänner bakar och skänker mig en tanke^^ annars får jag vänta till jag åker hem till Norrland, då kan jag nog få min syster eller mamma att baka med hjälp av mig. ;)

Nu ska jag titta lite mer på Pretty Little Liars som jag började se igår, är inne på episod 8 också måste jag titta på True Blood så jag kommer ikapp, har haft så mycket för mig att serier inte har prioriterats, har iof tittar på CSI varje kväll jag varit hemma men jag har inte orkat flytta hårddisken för att föra över nytt till den och sen kopplat in den i mediaspelaren igen.

Ps. Har nu fått utskrivet medicin för 1ÅR, äntligen slipper jag ringa var tredje månad, har även inplanerat en sväng på sjukhuset för hormonprover. Jag ska satsa på Torsdag eftersom jag jobbar till 9 och proverna ska tas mellan 9-11 och jag får inte äta mer än 2h innan så då passar det bra när jag jobbat natt och äter frukost vid 6. Efter det är jag ledig till på Måndag *Hurra* Ds.

Ps.2. Var och gymmade ensam igår, blev 1,5mil på cykel, 2km rod, 15 minuter på gåband och lite bröst/armträning, skönt när det väl var gjort men fruktansvärt tråkigt att träna ensam, jag måste verkligen hitta någon som vill träna med mig som kan pusha mig och stötta när det går trögt att ta sig dit Ds.2.

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0