20/7 - 2011



Jag verkligen älskar min poncho, den är så bra på alla sätt och vis, jag är även lite sugen på att beställa hem en i en annan färg också eftersom denna används väldigt flitigt. Det blir till att kolla upp det vid ett bra tillfälle ;)

Pratade med syster igår och det lät som att det var spikat att hon kommer hit nästa vecka, me so happy! Hon tar inte med sig alla barnen, men jag får ju träffa dem lite senare ändå så, kan vara ganska skönt att inte ha alla 4:a E:n springandes här hemma, nu kanske man får lite sovmorgon också.

Jag har inte fått något svar angående hormonproverna jag tog förra veckan, jag är dock inte orolig, specialisten brukar vara noga med att höra av sig och berätta hur allt ser ut som. När hon ringer måste jag komma ihåg att säga att jag vill läsa den där studien när den är klar, det ska bli spännande att höra resultaten och se om det gått lika bra för alla som för mig *ta i trä*.



Tack och lov blev det bra väder idag, då blir det Minigolf med I, ska se om jag tar med mig kameran dit. Det känns som att det kommer bli en helt "ok" dag, jag kommer komma ut lite och får göra lite roliga saker. På tal om roliga saker är vi bortbjudna (Ja, ni läser rätt) på Fredag, kul kul.

Nu ska jag se om jag hittar lite vettiga saker att ta på mig och sen blir det till att ta det passivt till runt 13.00. Vi ses och hörs.

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0