26/7 - 2011



När man har lite att göra på jobbet så kan det vara roligt att ha en telefon med sig, just nu har jag dille på just denna grejen till korten, jag diggar hur den gör med dem, de ser nästan lika slitna ut som mig! :)

Idag har jag som de flesta vet varit och "slitit" på jobbet, jag sov uselt natten som var och vaknade alldeles för tidigt (1h före väckaren) och kunde inte somna om. Det gick trots det riktigt bra på jobbet så nu är jag hemma. Jag blev lite inspirerad av maten jag lagade till dem på Söndagen så idag ska jag göra en kycklingwok här hemma med curry också blir det färskpasta till, hoppas att det smakar lika bra som det gjorde på jobbet.

När middagen är avklarad ska jag spendera lite tid med S, det ska bli trevligt, vi får se vad vi hittar på om det blir en promenad eller om det blir till att hälsa på hemma hos T eller något annat roligt. Idag kan jag vara uppe med gott samvete eftersom jag inte börjar jobba tidigt imorgon och sen när jag har jobbat då så är jag ledig till på MÅNDAG *Hurra*.

Planen när jag är ledig är att hinna träffa P innan han åker tillbaka till Stockholm och sen blir det nog till att städa, leta upp saker som ska med till Kalix, tvätta och rensa bland kläder så att syster får lite att välja mellan! :)



Jag har inte hunnit skriva om festen vi var på med H och E, jag orkar inte börja berätt allt som hände och skedde men det var en riktigt trevlig fest och jag träffade folk som jag absolut kommer hålla kontakten med som P. Jag hpopas att det blir fler sådana träffar, annars så har jag pratat med E om att hälsa på P i Stockholm och han har lovat mig att jag ska få åka hans fina bilar! :)

Anyway, nu ska jag gå till köket och börja dela kycklingen och sätta igång med middagen för jag tror att jag behöver äta snart, det var ändå nästan 4h sen jag åt senast *ajabaja*.


Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0