6/7 - 2011



Nu var det ett tag sedan jag uppdaterat (igen). Mest är det för att jag har varit upptagen med K, vi har försökt hitta på lite saker nu när han äntligen har fått semester. Resten av tiden har jag inte haft någon större lust att sitta och uppdatera här.

I Lördags cyklade jag iväg till S för en liten tjejkväll, självklart började det regna när jag drog ut så jag gick in och bytte byxor och tog med mig de jag skulle ha i en väska istället. K var gullig och cyklade med mig dit så att jag skulle hitta och sen drog han hem igen. Hemma hos S satt vi och kacklade med T hela kvällen, det var riktigt trevligt. Jag som aldrig trodde att jag skulle uppskatta tjejkvällar iom att jag till större delen alltid har hållt mig till killkompisar för att tjejer är för "jobbiga", men jag har verkligen haft roligt på de tre träffarna jag har varit på. Vi käkade lite mat och pratade om allt mellan himel och jord, vid klockan 1 cyklade jag hem igen (inget regn) med ipoden dunkandes i öronen.


Fick detta vackra halsband av K.

På Söndagen åkte vi iväg till svärföräldrarna för att umgås med K's familj ett tag. Vädret var riktigt fint så vi åkte iväg på en utflykt. Först drog vi till Nordingrå där vi hämtade upp "mommen" och sen åkte vi iväg till Mannaminne. Seriöst, naturen efter högakusten är såååå vacker, jag bara satt där med gapande mun och njöt.

Det fanns otroligt mycket att se på Mannaminne och det känns inte som att man blir klar med det stället på ett besök så vi kommer absolut åka tillbaka. Jag tog lite kort som jag idag laddar upp på bilddagboken (alldeles för mycket för att visa allt här).



Utöver att de hade en massa saker att titta på så hade de riktigt bra fika, denna cheesecake var riktigt god! Vi spenderade en bra stund på Mannaminne och innan vi skulle lämna stället så handlade K ett halsband till mig, en doftpåse till garderoben (påminner mig om när jag var liten) också köpte han ett bälte till sig själv som var riktigt snyggt.


Efter Mannaminne åkte vi iväg ut till havet för att titta lite på utsikten, de hade något gammalt fiskeläger där. Vågorna var riktigt mäktiga just denna dag och slog mot klipporna. Jag hittade ett hus som jag och K skulle kunna bo i ;) Det såg så mysigt ut, drömma kan man alltid göra.


När vi sedan lämnat "Mommen" i Nordingrå åkte vi tillbaka hem till svärföräldrarna där det vankades middag. Svärfar bjöd på kycklingrisotto, grillat och potatisgratäng och en god sallad. Jag tror ingen var hungrig när de gick från det bordet.


Mirre är inte så mycket för hårdrock.

Resten av kvällen var riktigt lugn, vi tittade på The Big Four och sen när Metallica var färdiga så gick vi och la oss. Jag sov riktigt gott tills jag vaknade av barn som stod och tittade på mig! Sen kunde man höra från vardagsrummet: "Om jag får sitta där du sitter nu så får du titta på henne." Haha.

Glömde ju berätta, en av sägerskans döttrar tappade sin första tand på Söndagen, svärfar fick rycka ut den! Efter middagen så gick hon och borstade tanden och lät den torka på diskbänken -> när svärmor diskade åkte den ner i avloppet. Jösses vad hon grät. Efter det så höll hon på att prata med storasyster och frågade om tandfen o.s.v. vilket resulterade i att hennes syster säger: Det FINNS INGEN TANDFE." då kom det ännu mer tårar. Dagen efter såg hon lite lyckligare ut när hon hittade 10kr under kudden.



I Måndags åkte vi ut på en utflykt med båten till Hemsön, där stannade vi i nästan två timmar, solen tittade fram titt som tätt och stekte på ganska rejält. Jag badade aldrig helt utan doppade mig bara till midjan, det var lite för kallt för mig. Dit kommer jag absolut åka igen för det var riktigt mysigt med sandbotten så långt man kunde gå också var det ganska långgrunt. Bjuder på en bild på mupparna och hunden.



Mirage var överlycklig när vi var ute på stranden, han som normalt hatar vatten sprang omkring och lekte som en valp, han sprang ut och när det sen kom en liten våg så sprang han in igen och sen ut för att hoppa i vattnet. Ett tag hade stackarn sand överallt och självklart lyckades han få ett av barnen att gråta, hon hade gjort ett fint sandslott också gick Mirre dit och grävde lite ^^

Mot kvällen åkte vi in till stan igen för kissanra behövde mat. Dagarna där ute var underbara och jag kommer lätt tvinga K till att åka ut dit igen med mig så att vi får umgås med svärföräldrarna lite.

Igår gjorde inte jag och K allt för mycket, vi var och cyklade till Härnöhallen för jag blev sugen på strömming (svärfar fick mig hooked på det när han hade gjort sånt hemma) också hittade jag en cheesecake men den var inge god =(

Idag ska vi försöka ta oss ut och fika lite och sen efter middagen kommer I på besök så att vi hinner träffas lite. Hade fått för mig att hon skulle iväg på semester med sin pappa men det var inte förrän mot slutet av månaden.Vi tänkte först åka ut till Smitingen men ingen av oss visste om det går bussar eller inte så det får bli en annan dag.

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0