13/6 - 2011



Idag har jag varit duktig, jag har "slitit" med mina garderober, jag har rensat ALLA hyllor! Det blev 6 påsar men två åkte direkt till soporna, resten får mina vänner/min familj se om det är något de vill ha och resten hamnar nog på Myrorna eller något liknande. Jag har fortfarande saker som hänger i garderoben som jag inte riktigt kan förmå mig att kasta men det är inte kläder jag kommer ha på mig p.g.a. passformen, kanske att jag lyckas rensa bort dem nästa gång?

En annan roligare sak är att jag idag hoppade in i balklänningen och drog upp dragkedjan HELA vägen, det kändes som en seger tills K kom och sa: "Men Anna, den där är ju lite stor nu", aldrig kan man få vara riktigt glad men jag fick iaf på mig den och det är det som räknas. Den kommer jag iaf spara och om jag känner att jag vill ha på mig den vid något speciellt tillfälle så kan säkert farmor min sy in den lite åt mig.



Detta är mina garderober just nu, inte riktigt fullt med saker och inte heller tomt och ändå känns det som att jag aldrig har något att ha på mig. Det var mycket av kläderna som jag rensade ut som jag kommer sakna och som jag verkligen gillade att ha på mig den korta tid jag hade dem, önskar att jag kunde känna så för lite av det jag sparade, saker jag hittade och tänkte: "Åh, den här vill jag ha, vad fin" och sen har jag använt dem max en gång... impulsköp ftl.



Skorna jag köpte av S i Lördags fick sig en liten tillpiffning idag, jag gick och handlade lite figurer att sätta på dem. Den lilla gubben på den högra skon gillar jag verkligen, har en sådan på mina blå också men de är alldeles för stora! Jag tycker det är roligt att man kan piffa upp skorna lite och ska nog hålla utkik efter lite större saker att sätta på dem, det fanns inte så mycket på affären jag var in på idag men det räcker så att jag inte blandar ihop dem med andras skor.

Nu ska jag sätta igång och skura i lägenheten, eller jag ska nog först dammsuga klart (sprang ut på stan mitt i allt) och när jag är färdig med det så blir det till att renbädda *urk vad tråkigt*.

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0