14/6 - 2011



Idag blev jag riktigt sugen på godis, ni vet sånt där sug man kan få en gång varje månad som är så svårt att stå emot? Det åkte över mig i vågor och då tänkte jag genast på polkagrisarna jag köpte i en liten söt burk när jag var på Skansen i April men den burken hade inte mycket kvar i sig!!! Det visade sig att K har varit där och nallat lite hela tiden så det fanns bara kvar några gula i botten och de var de som smakade sämst i burken! Att man inte ska kunna ha godis någonstans utan att han ska hitta det och äta upp. Jag är en sådan människa som kan köpa godis och sen kan jag ha kvar det så pass länge att det snarare är dags att kasta, jag tar 2/3st och sen är jag nöjd. K däremot äter som att det är en tävling, vips så är de borta!

Jag hittade även ett gräddwienerbröd på affären, jag åt tre tuggor och sen var det bra med det, men de tuggorna var riktigt goda, bara så att ni vet det! Det är synd att de inte säljer dem i mini varianter, det skulle passa mig utmärkt.

 

På affären träffade vi på E som vi stannade och kacklade med ett tag. Sen plockade jag snabbt på mig lite mat till (o)djuren och sen cyklade vi hem. Nu sitter jag här och är mött och nöjd, K sitter och mumsar på sitt eget godis och han ser lika nöjd ut han också.

 

Idag har jag haft ont i hela kroppen, jag kan inte ligga bekvämt utan det gör ont i höfterna och ryggen, det är så irriterande när det blir så och jag hoppas att det går över snart. Jag HATAR att ligga på rygg men det är det enda som inte gör ont just nu och då sover jag riktigt illa istället, urk.


Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0