21/6 - 2011


De är allt bra söta tillsammans

Idag har jag huvudvärk och känner mig knäckt. Jag jobbade natten som var och lyckades inte somna förrän efter kl 3.00, det är en bra grej när man ska upp kl 6.00. Blev kvar lite längre än planerat på jobbet så när jag kom hem så drog jag igång CSI och såg ett avsnitt och sen somnade jag och vaknade inte förrän just efter 12. Jag antar att jag behövde sömnen men det förstör hela dagen/kvällen.

Hjärtat är snäll och bjuder mig på mat idag, gissa vad jag ska äta? Det börjar på T..... ok, jag berättar väl då: Thaimat <3, idag blir det Äggnudlar med kyckling, grönsaker och ägg, tror det kommer smaka toppen. K äter en Hothot som är hans nya passion, själv är jag ytterst sällan intresserad av att äta pizza.

Imorrn blir det mer jobb på tapeten, eftersom Trädgårn är stängd på kvällarna hela sommaren så ska I komma till mig efter jobbet (15.00) och då ska vi vandra runt på stan, käka middag och sen se på film tillsammans, det blir nog trevligt. Jag har även stora förhoppningar om att det kommer vara sol imorgon så att man kanske kan få bada?! ;)


Jag är så glad att de tycker om varandra.

På Torsdag är det städning som står på tapeten för R kommer hit på kvällen, eftersom han är lite allergisk så får jag städa extra noga, vilken tur att vi alltid har dörren stängd till gästrummet så att (o)djuren är aldrig där inne om de inte har smitit in men då åker de ut lika snabbt igen.

Men men, nu ska jag gå och ladda diskmaskinen och vänta på att de ringer och säger att maten är utanför, lite lyxigt att kunna beställa hem thaimat på utkörning, det kan man inte göra i alla städer!

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0