20/3 - 2011



Nu är det Söndag, vad hände med helgen? Kl 15.00 ska jag vara på jobbet, just nu är jag inte speciellt sugen på att jobba men det kommer gå över när jag kommer dit. Jag vaknade vid 6.00 av att ryggen gjorde förbannat ont, jag kunde knappt röra mig och att ligga på mage som jag gillar var inte att tänka på. Nu värker inte ryggen något mer, bara vänster sida av min nacke -aldrig får man vara riktigt nöjd?!

Igår kom J hit, vi åt biffar med rosmarin och fetaost i tillsammans med potatis, gräddsås och en sallad med fetaost i, maten var riktigt god och jag har tre matlådor + att jag har ätit hårdbröd med biff på till frukost! Jag brukar inte göra biffar speciellt ofta men det är baske mig inte svårt att göra, tror det kommer bli biffar här hemma ganska ofta i framtiden.

Idag fick säga hejdå till Harry Hole igen, boken gick alldeles för snabbt, trots att jag har försökt spara på den och läst större delen när det har varit dags att sova = ögonen vill blunda ganska snabbt = boken räcker längre. Jag hoppas att det kommer en ny bok om Hole.

Nu ska jag dricka mitt té och chilla lite innan det blir dags att traska till jobbet. Dagen till ära kör jag med jeans och min antika tröja som det står Luleå på, jag behöver nog en ny, kanske inte med texten Luleå på utan Kalix! Iof är denna bra att ha när Luleå spelar matcher på en Onsdag så att de som inte hejar på Luleå blir lite upprörda ;) Tur att de inte vet att jag absolut inte bryr mig om hockey utan bara låtsas för att retas med dem....

Trevlig dag på Er.

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0