30/3 - 2011



Man kanske skulle ta med Luleå-tröjan till Stockholm så det är ännu tydligare att jag verkligen inte hör hemma där nere! :) Men den får allt lov att stanna hemma, denna gång kör jag med minimal packning, så jag får plats att handla saker, eller så är det för att det blir bra mycket lättare att bära runt på skiten. Jag är expert på att packa alldeles för mycket, när jag var uppe i Norr under Jul så använde jag nog inte ens 1/3 av det jag hade med mig, nu har jag lärt mig och har med mig en outfit/dag.

Idag ska jag iväg och jobba i några timmar och sen när jag kommer hem blir det nog dusch -> säng ganska omgående så att jag orkar upp 6.15 imorgon. De som sätter priserna på busstiderna är sadister, varför är det bara billigt att åka vid en sån hemsk tid som 7.00? Nåjå, bara att bita i det sura äpplet och hoppas på att kunna sova på bussen.




Igår började jag på och  läste jag ut "Fyrmästarens dotter" av Ann Rosman, idag startade jag "Själakistan" och har hunnit lite mer än halva, jag måste säga att jag har blivit hooked på hennes böcker, hoppas det kommer ut en ny snart. Det är alltid trevligt att stöta på nya författare som man fastnar för, oftast gör jag detta när jag är och handlar på bokhandeln som har ta fyra betala för tre också blir det alltid en/två böcker som jag inte vet vad jag ska ha också provar jag på något som ser intressant ut, oftast blir jag riktigt glatt överaskad.




Nu ska jag fortsätta med mitt läsande, har ätit lunch för ett tag sedan, potatisbullar, lingonsylt och haricoverts, kanske inte den mest intressanta lunchen men det slank allt ner. Trevlig dag på er sötnosar <3

Kommentarer
Postat av: Carro

det är väl just därför det är billigast den tidpunkten, för att ingen vill åka då och trycket på biljetterna är mycket mindre än vid senare tidpunkter. Något måste ju locka kunderna att åka då :P

2011-03-30 @ 20:34:22

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0