Mobilbloggande

Jag hade tÄnkt ta sovmorgon idag, lyckades jag med det? Absolut inte, klockan 7.14 drog ett larm igÅng pÅ mobilen men Är huvudet  dumt fÅr kroppen lida. Jag bloggar just nu frÅn mobilen och jag fÅr hela tiden stora ÅÄÖ som ni mÄrker och det gÅr inte att Ändra, eller snarare jag som inte vet hur.


IgÅr var jag och J till badhuset och simmade, fÖr att ha renoverat i Över 1År sÅ sÅg jag inte mycket skillnad utÖver barnbassÄngen, var iof inte upp pÅ vÅning 2 som Är stÄngd pÅ mÅndagar. Men det var skÖnt att simma igen, simmade 1050m och sen fick det vara nog, konditionen var sÄmre Än jag trodde. Efter simningen gjorde jag nÅt jag inte gjort pÅ 15+ År, jag Åkte rutschkana, inte bara en runda utan tre!! Den kastade runt mig som en vante och jag kÄnde mig ung igen.

PÅ torsdag blir det vattengympa med pensionÄrer, hoppas att det Är roligt fÖr dÅ kommer jag gÅ tre gÅnger i veckan om jag nu inte jobbar pÅ fredagar fÖr dÅ gÅr det inte, inte ens om jag har jobbat natten innan :( vem kommer pÅ att det ska bÖrja 7.45 en fredag?  En annan bra sak med badhuset Är att kochs Är dÄr, synd bara att de inte har tonfiskmackan kvar dÄr :( kanske lika bra iof fÖr dÅ skulle jag kÖpa den varje dag efter trÄningen. igÅr fikade jag en halv bit av blÅbÄrspajen de hade dÄr, det var gott.

Nu ska jag fÖrsÖka somna om, lycka till med det eftersom jag blivit pigg under bloggandet.
Ha en bra dag.


Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0