Testpilot för Arlas nya kvarg

Kesella® är Arlas varumärke för kvarg

Kvarg är en typ av färskost som oftast används i matlagning, desserter och bakning.

Arla Köket Kesella® kvarg är en slät färskost.  Den görs av skummjölk som ystas med mjölksyrakultur och löpe till en slät ostmassa som smaksätts med grädde. Arla Köket Kesella kvarg lätt har en frisk, kärv smak. Passar bra till matbröd, saffransbullar och pajdeg. Fungerar bra i varma rätter som tillagas i ugn. Går ej att koka.



Lånade några rader från Åsa som hon skrivit om detta ;)

Jag har anmält mig till att bli testpilot för Arlas nya kvarg. Ett utmärkt val för oss GBP-opererade. Gott och med bra protein.

Testa DU också, klicka på länken nedan!
http://smartsontestpilot.se/arla-koket-kesella/bli-testpilot/

Kommentarer

Lämna ett avtryck:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0